Haydarabad Startup Golden Retriever'ı baş mutluluk memuru olarak durdurur: 'Kodlamıyor, sadece kalplerinizi çalmıyor' | Dağıtım

yasemin

Member
Haydarabad merkezli bir girişim viral hale geldi, çünkü Denver adında baş mutluluk memuru (Cho) olarak adlandırılan bir Altın Retriever işe alarak memurunu biraz pençe yapmaya karar verdi. Hasat Robotics'in kurucu ortağı Rahul Arepaka, interneti hızla kalbi yakalayan bir LinkedIn Post ile internete tanıttı.

Girişimin ortaklaşı, Denver'ı ofise getirip ofisini resmi olarak hayvan yaparken “verdiğimiz en iyi kararlar” (LinkedIn/Rahularpaka) olduğunu söyledi.

“En son tutumumuzla tanış, Denver – Baş Mutluluk Görevlisi”. “O morina değil. Önemli değil. Sadece görünür, kalbi çalıyor ve enerjiye ayak uyduruyor. Şimdi resmen hayvanız. Bu arada. Bu arada: Şirkette en iyi avantajlara sahip.”

Şirketler robotik hasat eden Arepaka, çiftçilere daha sürdürülebilir büyümek için lazer yemiş teknolojisi geliştirir, Denver'ı ofise getirmek ve ofislerini yapmak için “verdiğimiz en iyi kararlar” dedi.

Gönderiye buradan bir göz atın:

CO'nun LinkedIn'e katkısı binlerce beğeniyi ve daha fazla kalbi hak ediyor, çünkü Denver ve yeni rolü için sevgi ve destekle ilgili yorumlar sular altında kaldı.

“Cho herkesi mutlu etmek için bitkin görünüyor,” diye şaka yaptı bir kullanıcı, diğeri yazarken, “4 pençe, 0 stres ve% 100 kuyruk sallama pozitif! Mükemmel girişim.”

Birçok sosyal medya kullanıcısı diğer şirketlerden benzer CHO'ları tanıtmasını istedi. “Daha fazla Chos'a ihtiyacımız var – küresel görev ve muhtemelen mükemmel RTO vizyonu” dedi.

“Koltuğumu terk etmezdim, güvende olmazdım,” diye şaka yaptı.

Son zamanlarda, evcil hayvan ofisleri giderek yaygınlaştı ve daha fazla şirket, çalışanların kuyularına öncelik vermek, stresi azaltmak ve iyileştirilmiş ahlakı azaltmak için bunları dahil etmeye çalışıyor. Amazon, Google ve Zappos, hayvanların stresi azaltmasına, sosyal etkileşimleri teşvik etmesine ve üretkenliği artırmasına izin veren çalışmalar olarak uzun zamandır evcil hayvan çalışmalarına izin veren bazı şirketlerdir.

İnsan Hayvan Bond Araştırma Enstitüsü'ne (Habri) göre, hayvan dostu işlerde çalışanların% 87'si şirketinizle çalışma olasılığı daha yüksek ve% 91'i işinizle daha meşgul.

Çekilen Veri: Callback \YourAddon\Helper::fetchData is invalid (error_invalid_class).