Tripura'da Sokak Kazalarında Öldürülen 478 Kişi: Devlet Hükümeti Verileri

yasemin

Member
05 Nisan 2025 16:39

Eyalet hükümeti, ulusal karayollarında ve diğer sokaklarda düzenli olarak görünen araçların gözden geçirilmesi de dahil olmak üzere sokak dökümlerini önlemek için birkaç adım attı

Mart 2023'ten bu yana geçen iki yıl içinde, İçişleri Bakanlığı'nın bir raporuna göre, Tripura'daki Tripura'da Tripura'da 1.171'e kadar sokak kazası öldürüldü.

Buna ek olarak, toplam 1.250 kişi bu arızalarda yaralandı. (Temsili dosya fotoğrafı)

Buna ek olarak, toplam 1.250 kişi bu arızalarda yaralandı.

Eyalet hükümeti, ulusal otoyollarda ve diğer sokaklarda düzenli olarak meydana gelen araçların gözden geçirilmesi ve kolluk raporunu ve Motorlu Taşıt Yasası'nın ihlallerine abonelik gönderilmesi de dahil olmak üzere sokak dökümlerini önlemek için birkaç adım geçmiştir.

Ben de oku:Mohali: Gharuan'daki caddeyi geçerken iki kişi öldürüldü

2022'nin başında, eyalet hükümeti, batı bölgesinden güney bölgesindeki Sabroom'a ve ayrıca otoyollardaki sokak arızalarını en aza indirmek için Sepahijala ve Gomati Bölgesi'nde çalışan ilk 24×7 Ulusal Karayolu Devriye Araç Hizmetine başladı.

2021-2023'ten bu yana son üç yılda, 2021-2023'ten bu yana son üç yılda eyaletin çeşitli bölgelerinde toplam 696 kişi öldürüldü.

Bu arızalarda 1.697 kişi daha yaralandı.

Çekilen Veri: Callback \YourAddon\Helper::fetchData is invalid (error_invalid_class).