1045 Ocak 2024'ten beri Tripura'da yabancı sızan: Polis

yasemin

Member
08 Mart 2025, 08:37

Geçen yıl toplam 738 Bangladeşli vatandaş, 71 Rohingya üyesi ve Nijeryalı tutuklandı, 78 Bangladeş eyaleti, 8 Rohingyas ve Nijeryalı bu yıl (Şubat ayına kadar) tutuklandı (Şubat'a kadar)

Agartala: Polis, 700'den fazla patlama şarjı da dahil olmak üzere toplam 1.045 yabancının, Tripura'ya sızmak için bu yılın Ocak -Şubat ayları arasında tutuklandığını söyledi.

Tripura, Bangladeş ile 856 km sınırını bölüyor, sadece Batı Bengal'e (temsil resmi) ikinci

Geçen yıl toplam 738 Bangladeshische vatandaşı, 71 Rohingyas ve Nijeryalı tutuklandı, 78 Bangladeş eyaleti, 8 Rohingyas ve Nijeryalı bu yıl (Şubat ayına kadar) tutuklandı.

Kuzeydoğu eyaleti 856 km sınırını Bangladeş ile bölüyor, sadece Batı Bengal'e ikinci. Tripura'daki sınırın çoğu dikenli tel çitlerle kaplanmış olsa da, yerel anlaşmazlıklar nedeniyle farklı noktalarda hala yetersiz değildir.

Geçen yıl Temmuz ayında, İçişleri Bakanlığı'ndan da sorumlu olan Başbakan Manik Saha, BSF, CRPF, Assam tüfekleri, eyalet polisi ve gizli servis görevlileri de dahil olmak üzere eyalette çalışan tüm güvenlik yetkililerinin üst düzey yetkilileriyle bir toplantı düzenledi ve sınır boyunca yakın bir fare düğmesi almalarını ve tüm infiltratörlere karşı sıkı tedbirler almalarını istedi.

Daha sonra, birkaç yabancıyı, yasadışı göçlerine katılan touts veya insan satıcılarını tutuklamak için bir dizi koordineli çaba önderlik etmiştir.

Rec simgesi
Önerilen konular

Iyiyurek

Global Mod
Global Mod

Geçen yıl toplam 738 Bangladeşli vatandaş, 71 Rohingya üyesi ve Nijeryalı tutuklandı, 78 Bangladeş eyaleti, 8 Rohingyas ve Nijeryalı
Selam mütevazı insanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Kerem

New member

Geçen yıl toplam 738 Bangladeşli vatandaş, 71 Rohingya üyesi ve Nijeryalı tutuklandı, 78 Bangladeş eyaleti, 8 Rohingyas ve Nijeryalı
Selam deneyenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @yasemin

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Iyiyurek' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Evet kısmen haklısın @Iyiyurek, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Melis

New member

Selam bu başlığa uğrayanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Kerem' Alıntı:
Selam deneyenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @yasemin Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Evet kısmen haklısın @Iyiyurek, ama tüm kullanıcılar için
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Kerem, fakat ben aynı fikirde değilim

Kadir

New member

Selam sevgili insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @yasemin, gerçekten emeğine sağlık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Kerem' Alıntı:
Selam deneyenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @yasemin Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Evet kısmen haklısın @Iyiyurek, ama tüm kullanıcılar için
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Kerem, bunu söylemeliyim

Canberk

Global Mod
Global Mod

Selam meraklılara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Iyiyurek' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Iyiyurek, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Efe

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Iyiyurek' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Iyiyurek, tartışmaya değer

Ceren

New member

Merhaba ustalar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @yasemin

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Efe' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Yine de görüşünü paylaştığın için
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe

Canberk' Alıntı:
Selam meraklılara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Burada farklı düşünmek zorundayım @Canberk, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Kadir' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @yasemin, gerçekten emeğine sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Kadir

Çekilen Veri: Callback \YourAddon\Helper::fetchData is invalid (error_invalid_class).